Aus der Presse…

2016-03-14T15:19:18+01:00

2016-03-14T15:19:18+01:00

1st grade

Note that the tours are booked well in advance and only a certain number of parents can be accommodated on each tour on first come first serve basis. Also it should be noted that the tour does not guarantee that the child will be accepted in the school as this depends on the availability and also the eligibility of the child.

2nd Grade

Accepts applications from prospective parents throughout the year and those interested are encouraged to contact the school by way of telephone or e-mail by using the contact form to get information. In order to gain more insight into our program, parents should attend.
a school tour before applying.

3rd grade

4th grade

a school tour before applying.