Feste und Projekte

2016-03-14T15:19:08+01:00

2016-03-14T15:19:18+01:00

2016-03-14T15:19:18+01:00

The homelike quality of our school contributes to a relaxed, focused experience for the child. Our indoor classroom activities are placed on open shelves for selection as interest and readiness inspires the child. Our outdoor environment offers a beautiful developed playground with manipulatives, tricycles, pets, and gardens. Our outdoor environment offers a beautiful developed playground with manipulatives, tricycles, pets, and gardens.

The child has one intuitive aim: self development. He desperately wants to develop his resources, his ability to cope with a strange, complex world. He wants to do and see and learn for himself through his senses and not through the eyes of an adult. He becomes a full person. He is educated.“

Download brochure

Download App